Vad de bästa marknadsföringsknepen är, kan diskuteras men idag är det så sant som det är sagt – en mix av flera metoder är både intressant och givande för företaget och för målgruppen. Den moderna marknadsföring plockar lite här och lite där och skapar en blandad kompott av fördelar. Här kan du ta del av några tips.

Ta den traditionella profilreklamen med tryckt och anpassad logga på en produkt hos brandnewprofile.com, häll i en nypa digital intelligens genom att blanda i de sociala medierna. Det är det ultimata receptet på nutida marknadsföring som fungerar för såväl det lilla företaget som den stora verksamheten.

Marknadsföring och sociala medier

Mixen av klassisk och tidsenlig reklam är en optimal blandning av nostalgi och nutida tänk. Har du en unik och läckert designad logga som inte väcker negativ uppmärksamhet, kan du i stort sett göra succé varsomhelst. Pränta den på en snygg kaffemugg och visa upp den vid det dekorerade fikabordet på Instagram. Eller ännu bättre – tryck upp profilkläder och lägg ut på sociala medier som en liten minimodevisning. Det kommer sannolikt ge många gilla och sprida budskapet vidare. Se dock till att varumärket alltid går stick i stäv med dina budskap och loggan överlag:

”På en allt mer konsumentdriven marknad är det varumärket som i slutänden avgör kundernas val” läs mer här.

Relationen till dina influencers

De sociala medierna är en marknadsföringskanal som både är kostnadseffektivt och ett sätt att knyta kontakter. Det är där du hittar dina influencers som kan förvandlas till varumärkesambassadörer. När du således skapar profilreklam, förläng din egen kanal med dina kontakter och låt dem använda produkterna på sina egna profiler på olika sätt. Varierande och mångsidig reklam som söker sig nya vägar – helt enkelt.